Pages Menu
Categories Menu

pilka siatkowa encyklopedia

pilka siatkowa encyklopedia Owiń zarówno całość i oczyszczone ryby w wodoszczelnego tworzywa sztucznego i przechowywać na lodzie. Utrzymać 3-4 cali lodu na spodzie chłodnicy. Alternatywne warstwy ryb i lodu. Po ugotowaniu, jeść w ciągu 3-4 dni. Upewnij się, że surowa ryba pozostaje oddzielony od potraw gotowanych.

Kraby, homary i inne skorupiaki muszą być utrzymywane przy życiu, aż gotowane.torby ekologiczne Przechowywać w korcem lub pod koszem na bieliznę mokrą konopie. Kraby i homary są najlepiej spożywać dzień są odławiane. Żywe ostrygi może zachować 7-10 dni. Małże i małże, 4-5 dni.

Uwaga: Należy pamiętać o potencjalnych zagrożeniach związanych z jedzenia surowych skorupiaków. Jest to szczególnie ważne dla osób z zaburzeniami czynności wątroby lub osłabionym układem odpornościowym. Ostrzeżenie, nikt nie powinien jeść surowe małże.

Jeśli pójdziesz do plaży zabrać ze sobą tylko na jedzenie, które można jeść, aby uniknąć konieczności resztki. Jeśli grillowanie, upewnij się, że lokalne obrzędy na to pozwolić. Doprowadzić chłodniej zapraszamy na naszą stronę internetową! Częściowo zakopać w piasku, przykryć kocem, i cień z parasolem na plaży.

mycia naczyń

Dokładnie umyć patelnie metalowe, naczynia ceramiczne i naczynia (w tym otwieracze do puszek) z mydłem, za pomocą gorącej wody, jeśli jest dostępna. Spłucz a następnie zdezynfekować je przez gotowanie w czystej wodzie lub zanurzając je przez 15 minut w roztworze 1 łyżka bezzapachowa, płynnego wybielacza na galon wody pitnej (lub najczystszych, najczystszej dostępnej wody

Dokładnie umyć blaty z mydłem, za pomocą gorącej wody, jeśli jest dostępna. Spłucz a następnie zdezynfekować je stosując roztwór 1 łyżka bezzapachowa, płynnego wybielacza na galon wody pitnej (lub najczystszych, najczystszej dostępnej wody). Pozostawić do suszenia na powietrzu.

OSTRZEŻENIE BAKTERIE

Bakterie mogą być obecne na produktach podczas ich zakupu.
Wpis zawdzięczamy